top of page
At the Office

Onze diensten

Op zoek naar deskundig advies voor uw project? Zoek niet verder dan Mindri. Met jarenlange ervaring in de branche hebben wij de expertise om u te helpen bij het overwinnen van elke uitdaging. Ons team biedt diensten aan op het gebied van Stroom, Water, Telefoon en Internet en bij ieder adviesgesprek brengen wij onze expertise op elk gebied in. Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat uw project niet alleen op tijd, maar ook binnen het budget wordt voltooid. Als u bij ons werkt, kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Mindri GO! Lidmaatschap

In deze uitdagende tijd en steeds veranderende wereld is het nog meer van belang om slimmer te werken in plaats van harder. Als Mindri GO! lid krijgt u toegang tot talloze mogelijkheden, die u zullen helpen om de uitdagingen om slimmer te werken te realiseren.  Behalve dat u de vrijheid heeft om te bepalen wat voor u prioriteit geniet, kunt u onafhankelijk en snel, met gemak als nooit tevoren, uw online betalingen verrichten. Netflix, Spotify, Amazon, Alibaba, Ebay, Google, Nike en ga zo maar door. Met een simpele registratie gaat de wereld voor u open. U kunt kiezen welke van de 4 pakketten het best past bij uw behoefte.

Wordt vandaag nog lid en ontdek de vele voordelen die het Mindri Go! Lidmaatschap u te bieden heeft. 

EBS

Het betalen van uw energie rekening kan nu nog gemakkelijker en onbezorgd! Bij Mindri kunt u op uw tijd en vanuit de comfort van uw vertrouwde omgeving snel en gemakkelijk uw E.B.S. stroom rekening of rekeningen betalen. Als het nou gaat om zakelijke of normale rekeningen, u mag erop vertrouwen dat zij altijd op tijd worden betaald.

Wat moet u doen?

U gaat naar www.mindrisu.com, u klikt op diensten en kiest voor N.V. Energie Bedrijven Suriname. U vult uw gegevens in en registreert zich eenmalig. U krijgt van ons uw factuur gepresenteerd en u bepaald hoe u dat wilt betalen!

De verwerking vindt binnen 1 x 24u plaats en incasso gevallen worden gelijk afgehandeld. Dus voorkom ongewenste verstoringen van uw persoonlijke of zakelijke activiteiten en maakt u gebruik van deze makkelijke en snelle service.

SWM

Laat het ongemak van het betalen van uw waterrekening uw dagelijkse routine niet in de weg staan. Onze factureringsbetalingsservice is er om uw leven gemakkelijker te maken. Of u nu een bedrijf of een particulier bent, ons platform biedt een eenvoudige en veilige manier om uw waterrekeningen te beheren. Vertrouw erop dat wij u een zorgeloze ervaring bezorgen!

TELESUR

Tijd is geld, en we weten dat u beide waardeert. Daarom biedt onze adviesdienst een betrouwbaar en veilig factuurbetalingssysteem dat zowel telefoon- als internetbetalingen omvat. We begrijpen het belang van snelle en nauwkeurige betalingen en we zijn er om ervoor te zorgen dat al uw betalingen efficiënt en effectief worden verwerkt.

mobile top-up

Laat uw mobiel snel en gemakkelijk opwaarderen. Wij bieden betrouwbare en veilige mobiele opwaardeerdiensten voor Telesur en Digicel. Onze diensten zijn ontworpen om uw leven gemakkelijker te maken en u tijd en moeite te besparen, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die er echt toe doen. Dus waarom wachten? Waardeer nu uw telefoon op en blijf verbonden!

VAKANTIE WONINGEN

Maak uw volgende vakantie onvergetelijk met onze Vakantie Woningen Consulting-service. We begrijpen dat het vinden van het perfecte thuis weg van huis belangrijk is, en daarom bieden we onze expertise aan om u te helpen bij het kiezen van het juiste huis voor u en uw dierbaren. We zullen samenwerken om een huurwoning te vinden die aan uw behoeften voldoet en uw verwachtingen overtreft.

insurance

Bij Mindri begrijpen we dat het navigeren door de complexe wereld van verzekeringsuitkeringen moeilijk en frustrerend kan zijn. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan adviesdiensten die specifiek zijn ontworpen om de stress uit het proces te halen. Laat ons u helpen bij het navigeren door de ins en outs van verzekeringsbetalingen, zodat u zich weer kunt concentreren op wat er echt toe doet in uw bedrijf.

bottom of page